(Android/iOS) WinWing: Space Shooter csaló kód generátor drágakövek
Feb 15, 2022 13:00:17 GMT -4
Post by petinshoodpusa on Feb 15, 2022 13:00:17 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor drágakövek ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Amikor a gép a képernyő tetején van, nem tudja használni a főágyút az alatta vagy mögötte lévő ellenségre. Cannon csak előre lő, nem pedig ellenségre. Ez nem fogadható el, ha havonta szeretne fizetni. Még az ingyenesen is annyi hirdetés van, és nem tudok legalább egyszeri fizetéssel megszabadulni tőlük. Nincs gondom egy rövid, de jó játékkal, de ez még csak fejlesztés alatt áll, és a havi előfizetés tönkreteszi a játékot.
1. Érdekes és egyedi frissítési rendszer. 2. Jó építő ellenségek. 3. Sok hiba, a repülőgép nem olyan érzékeny, mint az ellenség golyóinak sebessége. 4. A bónuszanyagok, amelyeket néha ellenségek megölésével kapunk, olyan kicsik. Tedd nagyobbra az ikonokat. Lefelé kell haladniuk, nem vízszintesen. Valamikor nehéz lesz összegyűjteni őket. 5. Lehetősége van más top bot lövöldözős játékok legyőzésére. Várom a következő frissítést.
WinWing: Space Shooter Žaid. automat. thww
Mivel az űrlövők jártasa vagyok (gyerekkoromban a 711-es sarokban gálával játszottam), úgy éreztem, reagálnom kell az alábbi kifogásokra. Ez a lövöldözős játék valójában az egyik legjobb, amivel játszottam, és több mint százat játszottam már végre. Szép az egyensúlya és a fejlődése, és eddig egy fillért sem tudtam fejleszteni a hajómat, hogy válaszoljak a szintek növekvő bonyolultságára és nehézségeire. Nem egy egyszerű lövöldözős játék, de az rpg-szerű elemei szórakoztatóvá és egyedivé teszik
Tetszik a játék, de nem tudok vele játszani. Az ellenségek megölésére szolgáló csillagoknak a helyükön kell maradniuk, amikor megölöd őket, amíg meg nem győzöd a csoportot. A jelenlegi állapot szerint szinte olyan érzés, mintha az ellenségtől érkező extra golyók érkeznének rád, és ez bosszantó. Annyira, hogy nem tudom lejátszani. Úgy érzem, ki kellene kerülnem őket lol
Eleinte 5-öt adtam erre, de átteszem 3-ra, mivel a fejlesztők világossá tették, hogy továbbra is csak pénzes hajókat fognak kiadni. Ha több korszerűsített hajó javítja az általános statisztikát, és a hajókat fizetőfalak mögé zárják, akkor egyértelműen elidegenít mindenkit, aki hosszú távon szabadon játszhat. Rossz lépés a hosszú élettartam szempontjából, és már nem tudom nagyon ajánlani ezt a játékot.
Ez a játék egyszerűen megtanulható és egyszerűen játszható. Semmi drámai és nagyon élvezetes. Az egyetlen problémám az, hogy a szintezés lassúnak tűnik; egy kicsit gyorsabb, mint egy csigatempó, és amolyan PTW-nek tűnik. Összességében 4 csillag.
Ez egy szórakoztató játék, de túl nehéz, a 8. szakaszban vagyok, az egészségem 2035-nél tart, ami túl sokáig tart, hogy többet frissítsek, általában csak 20 pontot, és a végső boss támadásait a 8. szakaszban szinte lehetetlen elkerülni, és 1100-at osztani. kár. Ezzel már nem tudok játszani, áttérek egy másik hasonló játékra, ami sokkal könnyebb lesz.
Módosítsa a nevet GrindWingre. Szinte irdatlan mennyiségű őrlés van csak azért, hogy több kristály legyen. Valószínűleg az elidegenedés legnagyobb oka a képkockasebességnek az egész játékhoz való hozzákapcsolása. Ez egy oldalsó görgető. Mikor döntöttek úgy a fejlesztők, hogy ez a legjobb megoldás.
Hozzá kell adni a kódolást a lebegő gyémántokhoz és chipekhez, hogy automatikusan érkezzenek a hajóra, vagy egy hajó-kiegészítőt, amelyet mágnesként fejleszthetsz, hogy automatikusan hozzád kerüljenek. Az érmék az egyetlenek, amelyek automatikusak.
A játék szép, de ha meghalsz, és az újraélesztést választod, néha nem működik. A legrosszabb az, hogy ruletteztem, és 400 gyöngyszemet költöttem, kaptam egy 1,6-szoros szorzót, és kivettem a játékból, hogy frissítsem – amikor visszatértem, elvesztettem az összes gyöngyszemet, nem mentettem meg a fejlődést.
határozottan nyerhető játék. Természetesen megtehetsz néhány IAP-t, hogy javítsd a dolgokat, vagy értékeld a fejlesztőt. nehéz látni ennek a játéknak a rossz oldalát. a legrosszabb csak a level upgrade rng, amikor nem kapta meg a kívánt frissítést, de ettől még érdekesebb. remek munka fejlesztő! Rogue-shmup-rpg rajongóknak ajánlott. egyelőre ez a benyomásom.
Körülbelül szórakoztató és intenzív játék. Sok-sok móka
Nem rossz játék, 5-6 óra játékidő után is elég szórakoztató, amit a legtöbb játékfejlesztő csapat el sem tud mondani a termékéről. Azonban sok a fordítási hiba és bug, például amikor elkezdesz egy kört, és a játék elfelejti az úgynevezett "mob" megjelenését. Le kell zárni a játékot, és le kell nyelni az 5 vagy 10 energiapont elvesztését. Javítsa ki a problémákat, kérjen segítséget a fordításhoz ahelyett, hogy a Google Fordítóra hagyatkozna! Szerkesztés: A fordítási problémák megoldódni látszanak!
Elég tisztességes koncepció. Az F2P játékos problémája hetekre vagy hónapokra a közepes színpadon ragad. Órákig játszom naponta, csak azért, hogy 1 vagy 2 lv-t frissítsek. Vettem néhány cuccot, de ez nem elég ahhoz, hogy legyőzzem a mérsékelt szakaszokat, például 19 évesen. Több mint 28 fajta felszerelés létezik, amikor dobozokat zsákmányolsz, miközben 8 slotot szerelsz fel. Képzelje el, mennyi ideig szerezheti be a szükséges felszereléseket a játékstílusának megfelelően, és frissítse azokat. Ne foglalkozzon a játékkal, ha nem akar sok pénzt és időt költeni. IMHO Stingy Daily jutalom! Nem értékes
銀河の翼 - WinWing: Space Shooter アーケード pgv
Ha elütnek, van egy kis ablak, ahol legyőzhetetlen vagy. Ez az időablak nagyon kicsi. Úgy tűnik, képesnek kell lenned egy kicsit tovább legyőzhetetlennek maradni
A játék nagyon szórakoztató, de rendkívül p2w, annyira valójában nem tudok rá többet adni 2 csillagnál. Ha egyáltalán újraéleszteni kell, akkor prémium pénznemben fizet. Egyetlen hajót sem fejleszt vagy old fel, hacsak nem váltja át a készpénzt, és nem mintha sokat kapna a támogatásukért, inkább sokat kell adnia, hogy egy keveset kapjon. Nem bánom, hogy anyagilag támogatom a fejlesztőket, sokakat támogattam már de ez a "sokat kell fizetni a haladásért" kezd kiöregedni.
A "megsemmisítés" és az "illegális zóna" események már nem engedik lejátszani őket, a fennmaradó próbálkozások 0-n maradnak. Szerkesztés: A fejlesztő azt mondta, hogy javítva, de nekem nem. Az esemény most jött elő, hogy újra játszhatok vele, de az illegális zónát játszottam, és a chase zónát 0 próbálkozásra tette, így még nincs teljesen kijavítva.
クッキング・タウン (Tasty Town) - 料理ゲーム ミニゲーム ajvd
nem szeretem ezt a játékot. A 4. fejezetben a 18. színpadon játszottam, annyira nehéz, mert ellenségek ezrei születnek, mígnem gyorsan összetörte a pajzsomat, és megölsz, ha megkönnyíted, különben nem játszom tovább
Rendben van, de a repülőgép reakciója késik, amikor az ujját a képernyőn mozgatja.
1/10-nek nincs tényleges játékértéke. Szerk.: biztosan érted mire gondolok. 1,5/10
Végül visszakaptam az adataimat. Nagyszerű játék, ha ennél maradsz
Nagyon szórakoztató, kicsit őrlődik és nehezen fejlődik, de a játékmenet nagyszerű!
Nem kapok alacsony csökkenési arányt az árucikkekhez... igazából csak ez a játék a Pay to Winért... mint a cím nyer.szárny....
Szerkesztette: A játék mára csak online játékká vált. Ugyanazok a funkciók, mint minden más grind játék, amire számítani kell.
Remek játék, sima grafika, tetszik az egész. A legutóbbi javítás lejátszhatatlanná tette. Az üzlet egyszerűen meghibásodik, és az ellenséges golyók már nem láthatók. Kérem mielőbb javítsák ki! 2/5 a kijavításig
5 napig a 8-as szinten ragadtam, a nehézség őrült
Ez egy jó lövöldözős játék, és sokkal kevesebbet kell nyerni, mint a többi repülőgépes lövöldözős, amit említhetnék. Egy panasz azonban, a játék nem áll le, amikor a frissítési lehetőségek vagy a gyártói menük megjelennek. Legtöbbször ez nem számít, de néhányszor sérültem vagy meghaltam a frissítések kiválasztása közben. A tényleges szünet funkciónak is van késleltetése, ami szinte mindig azt eredményezi, hogy eltalálok, miközben a thr játéknak szüneteltetnie kell. Javítsd ki, és megkapod az 5 csillagos szavazatomat.
Majdnem 2 év játék után itt az ideje az áttekintésemnek. A játék nagyszerű volt az első évben számos eseményen az f2p és a p2w játékosok számára. Szinte az összes jó eseményt elvitték. Most minden p2w esemény többnyire olyan, ahol költeni kell, hogy valami tisztességes legyen. A legutóbbi frissítés a legrosszabb az összes közül. Csak a hírrepülőgépek fizetősek. A 100%-os internet most megköveteli. Nincsenek új fegyverek/páncélok vagy színpadok. Annyi hiba. Még azt is megcsinálták, hogy a szakaszokból leeső részei alacsonyabbak legyenek. Sok mondanivaló, de
WinWing: Space Shooter Žaid. automat. thww
Ez egy So-So játék. Bár érdekes játszani, a frissítés drága. 200 ezer a következő gépfrissítésért, drágakövek a következő 4 gépért és valódi pénz az utolsókért. Az érmék gyűjtése lassú, ezért a folyamat lassú.
Meglehetősen addiktív játék, de szeretném, ha néhány elem nem lenne zárva offline állapotban. Ha valami elfoglaltságot keresel, ez a megfelelő játék az Ön számára. Ne felejtse el becsomagolni a töltőt, mert az akkumulátor gyorsan lemerül
Az egyik jó játék, de néhány funkcióhoz internet kell, de még mindig működnek a játékok hátterében, ezért azt javaslom, hogy a játék teljesen offline legyen, egyébként ennek a játéknak jó a játékmenete jó gfx-szel Tudom, hogy ez az első frissítés, de ez a játék annyira jó. első frissítés 😀
Látva, hogy a fejlesztők jobbnak látták törölni a 3 csillagos értékelésemet.. Ez egy MONEY GRAB játék. Az alapok logikátlan mennyiségű drágakövekbe kerülnek, vagy pénzt kell költenie. Az "Archero" repüléses verziója (még a játék elrendezését is lemásolják) nem éri meg az időt vagy a befektetést, mivel a jutalmak a legjobb esetben is nevetségesek. Ezenkívül a játék azt írja le, hogy 2 MB-ot tölt le a játékban, amikor 14+ mb-ot tölt le, ami aggályos... Mit töltenek le és titkolnak, hogy kifejezetten hazudjanak róla... Eltávolítva.